Yrityksille

 

10173809_775648879135058_940696151982949540_n 10345537_799598166740129_5368764176567892480_n 10411431_772344369465509_1626404641859989057_n

 

Veneen vuokrapalvelut ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaan, mutta olemme tähän keränneet muutamia esimerkkipaketteja päätöksenne helpottamiseksi. Pakettien sisältämä ohjelma + tarjoilu laskutetaan lisäpalveluna venevuokran lisäksi. Lue sivun alareunasta esimerkkejä oheispalveluista ja hinnoista!

HUOM. Yritysten edustusmenojen verovähennyskelpoisuus (-50%) palautettiin vuodelle 2015.


Yrityksen palaveri 

Onko kesällä toimistoissa ja neuvotteluhuoneissa istuminen käynyt tylsäksi? Ulkona paahtaa aurinko ja muut nauttivat kesästä? Nyt työntekokin voi olla mielekkäämpää, sillä kokouksen pitäminen vesillä saa osallistujat hyvälle tuulelle ja päätöksen teostakin tulee mielekästä kaikille!

Palaveri voi alkaa veneilyllä Tampereen ja Pirkkalan rantojen läheisyydessä rentouttavissa maisemissa. Kuski voi hiljentää tämän jälkeen vauhtia, jolloin lähes 20 tonnia painava vene rauhoittuu vakaaksi alukseksi ja oivalliseksi kokouspaikaksi. Tarjoiluna esimerkiksi kahvit, virvoikkeet ja sämpylät. Seurue voi palaveerata veneellä rauhassa kaupungin hälinältä. Veneestä löytyy nykyaikaisen kokoustilan tarpeisto kuten wlan-verkko, uusinta teknologiaa edustava nopea tietokone, televisiot Internet ominaisuudella (mahdollista käyttää tietokoneen näyttönä), sekä nykyaikaiset äänentoistojärjestelmät. Tarjoilut mahdollista yksilöidä asiakkaan toiveiden mukaan, vaikkapa lämpimäksi lounaaksi tai cocktail-buffetiksi.

Seurue voidaan myös kuljettaa kokoustamaan johonkin sopivaan tilaan Pyhäjärven rannalla ja hakea päivän päätteeksi takaisin Tampereen keskustaan veneellä. Tällöin mahdollinen ruokailu voidaan järjestää kokouskohteeseen. Tähän soveltuvia tiloja löytyy ainakin näistä paikoista:

Villa Härmälänranta
Varalan kokoustilat 
Vaihmalan Hovi (huom. ajomatka lähes 2h/suunta Laukontorilta)


Yrityksen / yhteisön virkistyspäivä

Onko yritykseltänne jäämässä pitkäaikainen työntekijä eläkkeelle? Onko myyntitiimi tehnyt hyvää tulosta ja ansaitsee palkinnon? Haluatko palkita työntekijät pitkän uurastuksen jälkeen? Tuo porukkasi veneelle ja muista heitä unohtumattomalla risteilyllä Pyhäjärvellä.

Voimme rakentaa seurueellenne kokonaisen virkistys- tai tykypäivän yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Päivä voi sisältää veneilyä, kokoustamista veneellä tai joissakin kohteistamme, hyvää ruokaa, yritysvalmennusta, performansseja kuten musiikkia, stand-up komiikkaa tai vaikkapa taikurin. Myös liikunnalliset tykypäivät on mahdollista yhdistää kuljetuspalveluihimme järjestämällä vaikkapa virkistyspäivän aktiviteetit Viikinsaaressa. Ota yhteyttä ja kehitellään yhdessä seurueellenne ikimuistoinen päivä!


Palaveri rannassa Laukontorilla (max 6 hlö, 2h 380€, lisätunnit 50€/h )

Vaihtoehtoisesti asiakastapaamisen tai palaverin voi järjestää veneellä sen sijaitessa kotilaiturissaan Laukontorilla. Tällöin ei tarvitse poistua keskustasta, vaan tapaamisen voi hoitaa kaupungin ytimessä. Aurinkoisella säällä veneen kannella pidetty palaveri on mukavaa vaihtelua pimeään toimistorakennukseen. Laiturissa ei ole yksityisveneitä joten palaverit saa pitää omassa rauhassa. Käytettävissä wlan-verkkoyhteys, televisiot Internet ominaisuudella (mahdollista käyttää tietokoneen näyttönä) sekä nykyaikaiset äänentoistojärjestelmät. Tarjoilu sisältää kahvit, virvoikkeet ja sämpylät. Myös muut tarjoilut mahdollisia asiakkaan toiveiden mukaan, miksei vaikkapa mustaa makkaraa Laukontorilta…

Mahdollinen toteuttaa todella nopealla aikataululla! Soita rohkeasti jos aurinko paistaa ja pimeä neukkari ahdistaa!


Saarelle saunomaan

Vene kuljettaa seurueen Laukontorilta jollekin Pyhäjärven rannoilla sijaitsevista saunatiloista ja on siellä seurueen mukana. Catering yhteistyökumppanimme voivat tarjoilla ruuan joko veneellä tai paikanpäällä saunatiloilla.

Mahdollisia saunatiloja:

Varalan sauna

Vaihmalan Hovi  (ulkoporeallas. Max. 10 hlö) (huom. ajomatka 2h/suunta Laukontorilta)

Viikinsaaren sauna

Villa Härmälänranta

Vene odottaa laiturissa ja kuljettaa seurueen takaisin valitsemaansa lähtösatamaan. Huom! Saatavuus määräytyy saunatilojen saatavuuden mukaan. Hintoihin lisätään veneen tuntiveloitus + muut mahdolliset oheispalvelut.


Lisäpalveluita joita voidaan yhdistää kaikkiin risteilyihin:

Catering palvelut (4Catering, Ilopilleri ja Tom & Crill Catering)
Saunatilapalvelut
Kokoustilat
Karaoke
Meikkaus, kampaaja, kynsienhoito tai ripsien pidennys
Sikarikoulutus
Grillikokkaus kurssi
Musiikkiesityksiä
Taikuri
Kuplapallo
Liikunta- ja tykypalveluita
Yms.

Huom. Voimme myydä risteilyitä myös rahoituksella! Esim. 2000€ risteily, alkaen 40€/kk!


elamysvesillasunseeker

Venettä vuokrataan tuntiveloitus periaatteella. Hinta sisältää veneen ja sen varustelun vapaan käytön, virvokkeita ja kahvia sekä ammattikuljettajan. Mahdolliset lisäpalvelut, kuten catering, ohjelmapalvelut sekä sauna- ja kokoustilat laskutetaan erikseen lisäpalveluna.

Ota yhteyttä ja laskemme sinua houkuttelevalle paketille tarjouksen!

Muistathan, että porukalla kaikki on kivempaa ja veneeseen mahtuu kerralla jopa 15 vierasta!