Yrityksille

10173809_775648879135058_940696151982949540_n 10345537_799598166740129_5368764176567892480_n 10411431_772344369465509_1626404641859989057_n

Veneen vuokrapalvelut ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaan, mutta olemme tähän keränneet muutamia esimerkkipaketteja päätöksenne helpottamiseksi. Pakettien sisältämä ohjelma + tarjoilu laskutetaan lisäpalveluna venevuokran lisäksi. Lue sivun alareunasta esimerkkejä oheispalveluista ja hinnoista!

HUOM. Yritysten edustusmenojen verovähennyskelpoisuus (-50%) palautettiin vuodelle 2015.


Yrityksen palaveri 

Onko kesällä toimistoissa ja neuvotteluhuoneissa istuminen käynyt tylsäksi? Ulkona paahtaa aurinko ja muut nauttivat kesästä? Nyt työntekokin voi olla mielekkäämpää, sillä kokouksen pitäminen vesillä saa osallistujat hyvälle tuulelle.

Palaveri voi alkaa veneilyllä Tampereen ja Pirkkalan rantojen läheisyydessä rentouttavissa maisemissa. Kapteeni voi hiljentää tämän jälkeen vauhtia, jolloin lähes 20 tonnia painava vene rauhoittuu vakaaksi alukseksi ja oivalliseksi kokouspaikaksi. Tarjoiluna esimerkiksi kahvit, virvokkeet ja sämpylät. Seurue voi palaveerata veneellä rauhassa kaupungin hälinältä. Veneestä löytyy nykyaikaiset kokoustilavälineet kuten wifi, tietokone, televisio (mahdollista käyttää tietokoneen näyttönä), sekä nykyaikaiset äänentoistojärjestelmät. Tarjoilut on mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan, vaikkapa lämpimäksi lounaaksi tai cocktail-buffetiksi.

Seurue voidaan myös kuljettaa kokoustamaan johonkin sopivaan tilaan Pyhäjärven rannalla ja hakea päivän päätteeksi takaisin Tampereen keskustaan veneellä. Tällöin mahdollinen ruokailu voidaan järjestää kokouskohteeseen. Tähän soveltuvia tiloja löytyy ainakin seuraavista paikoista:

Villa Härmälänranta
Varalan kokoustilat 
Vaihmalan Hovi (huom. ajomatkaan pitää varata 3 h / suunta Laukontorilta)


Yrityksen / yhteisön virkistyspäivä

Onko yritykseltänne jäämässä pitkäaikainen työntekijä eläkkeelle? Onko myyntitiimi tehnyt hyvää tulosta ja ansaitsee palkinnon? Haluatko palkita työntekijät pitkän uurastuksen jälkeen? Tuo porukkasi veneelle ja muista heitä unohtumattomalla risteilyllä Pyhäjärvellä.

Voimme rakentaa seurueellenne kokonaisen virkistys- tai tykypäivän yhteistyökumppaneidemme avustuksella. Päivä voi sisältää veneilyä, kokoustamista, hyvää ruokaa, yritysvalmennusta, performansseja kuten musiikkia, stand up -komiikkaa tai vaikkapa taikurin. Myös liikunnalliset tykypäivät on mahdollista yhdistää kuljetuspalveluihimme järjestämällä vaikkapa virkistyspäivän aktiviteetit Viikinsaaressa. Ota yhteyttä ja kehitellään yhdessä seurueellenne ikimuistoinen päivä!


Palaveri rannassa Laukontorilla (max 6 hlö, 2 h 380 €, lisätunnit 50 € / h )

Vaihtoehtoisesti asiakastapaamisen tai palaverin voi järjestää veneellä sen sijaitessa kotilaiturissaan Laukontorilla. Tällöin ei tarvitse poistua keskustasta, vaan tapaamisen voi hoitaa kaupungin ytimessä. Aurinkoisella säällä veneen kannella pidetty palaveri on mukavaa vaihtelua pimeään toimistorakennukseen. Laiturissa ei ole muita yksityisveneitä, joten palaverin saa pitää omassa rauhassa. Käytettävissä wifi, televisio (mahdollista käyttää tietokoneen näyttönä) sekä nykyaikaiset äänentoistojärjestelmät. Tarjoilu voi sisältää kahvit, virvokkeet ja sämpylät. Myös muut tarjoilut ovat mahdollisia asiakkaan toiveiden mukaan.

Palaveri on mahdollista toteuttaa todella nopealla aikataululla! Soita rohkeasti jos aurinko paistaa ja pimeä neukkari ahdistaa!


Saarelle saunomaan

Vene kuljettaa seurueen Laukontorilta jollekin Pyhäjärven rannoilla sijaitsevista saunatiloista. Catering-yhteistyökumppanimme voivat tarjoilla ruoan joko veneellä tai paikan päällä saunatiloilla.

Mahdollisia saunatiloja:

Varalan sauna

Vaihmalan Hovi (ulkoporeallas max. 10 hlö, huom. ajomatka 2 h / suunta Laukontorilta)

Viikinsaaren sauna

Villa Härmälänranta

Vene odottaa laiturissa ja kuljettaa seurueen takaisin valitsemaansa lähtösatamaan. Huom! Ajankohta määräytyy saunatilojen saatavuuden mukaan. Hintoihin lisätään veneen tuntiveloitus + muut mahdolliset oheispalvelut.


Lisäpalveluita joita voidaan yhdistää kaikkiin risteilyihin:

Catering palvelut (esim. 4Catering ja Ilopilleri)
Saunatilapalvelut
Kokoustilat
Sikarikoulutus
Grillikokkaus -kurssi
Elävää musiikkia
Taikuri
Liikunta- ja tykypalveluita
Yms.


elamysvesillasunseeker

Venettä vuokrataan tuntiveloitus-periaatteella. Risteilyyn kuuluu kaikki tarvittavat varusteet sekä ammattipätevä kahden hengen miehistö. Mahdolliset lisäpalvelut, kuten catering, ohjelmapalvelut sekä sauna- ja kokoustilat laskutetaan erikseen lisäpalveluina.

Ota yhteyttä ja laskemme sinua houkuttelevalle paketille tarjouksen!

Muistathan, että porukalla kaikki on kivempaa ja veneeseen mahtuu kerralla jopa 14 asiakasta!