Vuokrapalvelut

Tarjoamme charter- ja vuokravenepalveluita Sunseeker moottoriveneellämme Tampereen Pyhäjärvellä sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Risteilyt toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja sinun matkasi voi kestää lyhyestä kuljetuksesta aina useamman vuorokauden reissuksi asti. Veneellä on yöpymismahdollisuus 4 hengelle ja täysvarustellut keittiö ja saniteettitilat mahdollistavat pidemmätkin reissut. Aluksella ammattitaitoinen kuljettaja, jolla on vaadittava pätevyys vuokraveneen kuljettamiseen. Kielitaito suomi, englanti ja venäjä.

Muokkaamme kaikki risteilypaketit yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti huomioiden henkilömäärän, ajantarpeen ja muut asiakkaan toiveet, kuten esimerkiksi oheispalveluina ruokailut ja saunatilavuokrat. Vene on varustettu huippu tekniikalla (4g-wlan, tietokone, 3 televisiota, tulostin yms), joten se soveltuu loistavasti myös kokous- ja asiakastilaisuuksiin.

Vene on kotilaiturissaan kesäisellä Laukontorilla, joka sijaitsee kätevien kulkuyhteyksien päässä vain 300 m etäisyydellä Tampereen keskustorilta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti lähtö voi tapahtua jostain muustakin Pyhäjärven kohteesta, esimerkiksi härmälän rannasta, varalan urheiluopistolta, edenistä tai vaikkapa Lempäälän kanavalta.

Kaikki risteilyt sisältävät kahvitarjoilun ja vaihtuvia virvokkeita. Halutessanne voitte tuoda omat juotavanne mukaan reissuun.

Risteilyt tulee varata puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Voitte ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeen kautta, jolloin olemme yhteydessä Teihin. Luethan myös Sopimusehdot.

Risteilyn ohessa pystymme tarjoamaan catering ja ohjelmapalveluita tarpeidenne mukaan, lue lisää:

YRITYKSILLE

YKSITYISILLE

Kesän kuumimpien ja suosituimpien festareiden aikaan eri hinnat! KYSY TARJOUS!