Sopimusehdot

Maksut

Sovitusta vuokrasta ja muista kuluista maksetaan puolet varauksen yhteydessä varausmaksuna. Loppupuolisko laskutetaan vuokraajalta siten, että lasku erääntyy 7 vrk ennen sovittua risteilyajankohtaa. Jos asiakas haluaa perua varauksensa, hän menettää varauksen yhteydessä suorittamansa varausmaksun. Mikäli asiakas haluaa, hän voi maksaa laskun kokonaisuudessaan jo varauksen yhteydessä.

Mikäli risteilyajankohtaan on alle 7 vrk varauksesta, laskutetaan koko summa varauksen yhteydessä ja lasku erääntyy maksettavaksi heti.

Jos asiakas haluaa siirtää risteilynsä ajankohtaa ennustetun huonon sään vuoksi, se on mahdollista. Tämä tulee ilmoittaa puhelimitse 72 tuntia ennen sovittua risteilyn ajankohtaa. Tässä tapauksessa asiakkaan kanssa sovitaan risteilylle uusi ajankohta huomioon ottaen veneen muut sovitut varaukset.

Vahingonkorvausvelvollisuus

Asiakas ja hänen seurueensa ovat vastuussa kaikista veneelle ja sen varusteilla aiheuttamistaan vahingoista risteilynsä aikana. Jos asiakas rikkoo veneen omaisuutta, aiheutuneet vahingot laskutetaan tältä risteilyn päätyttyä.

Risteilyn peruuntuminen vuokraajasta johtuen

Mikäli varattu risteily joudutaan perumaan luonnollisesta esteestä johtuen, kuten esimerkiksi veneen tekninen vika, on vuokraava taho välittömästi yhteydessä varauksen tekijään ja jo maksetut varausmaksut palautetaan asiakkaalle.