Yksityisille

 

Polttarit

Veneen vuokrapalvelut ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaan, mutta olemme tähän keränneet muutamia esimerkkipaketteja päätöksenne helpottamiseksi. Pakettien sisältämä ohjelma + tarjoilu laskutetaan lisäpalveluna venevuokran lisäksi.  Kerro meille millaisen risteilyn haluaisit ja räätälöidään paketti ja hinta kuntoon yhdessä! 🙂


Saarelle saunomaan

Vene kuljettaa seurueen Laukontorilta jollekin Pyhäjärven rannoilla sijaitsevista saunatiloista ja on siellä seurueen mukana. Catering yhteistyökumppanimme voivat tarjoilla ruuan joko veneellä tai paikanpäällä saunatiloilla.

Mahdollisia saunatiloja:

Varalan sauna

Vaihmalan Hovi  (ulkoporeallas. Max. 10 hlö) (huom. ajomatka  2h/suunta Laukontorilta)

Viikinsaaren sauna

Villa Härmälänranta

Vene odottaa laiturissa ja kuljettaa seurueen takaisin valitsemaansa lähtösatamaan. Huom! Saatavuus määräytyy saunatilojen saatavuuden mukaan. Hintoihin lisätään veneen tuntiveloitus + muut mahdolliset oheispalvelut.


Perhepäivä veneellä 

Risteily alkaa vaikkapa Laukontorilta josta lähdetään Pyhäjärven pohjoisrantaa pitkin lipumaan ja katselemaan Tamperetta järveltä  päin. Vene voi pysähtyä vaikkapa Viikinsaareen jossa seurue pääsee tutustumaan Viikinsaareen ja vaikkapa nauttimaan lounaan siellä. Veneeltä löytyy viimeisen päälle viihde-elektoriikkaa josta lapsetkin innostuu. Vene on varusteltu myös lasten pelastusliiveillä joten pienetkin reissaavat turvallisesti. Veneelle mahtuu hyvin vaikkapa kaksikin perhettä kerralla. (Sis. veneajelua n. 45min)


Minne risteilyn jälkeen? 

Ei hätää! Tarjoamme teille yhteistyökumppanimme Bar Ihku Tampere, jonon ohitse risteilyssä mukana olleille matkustajille ja erikoishintaiset juomat ravintolassa. Tarjoukset ja edut edellyttää ranneketta, jonka annamme teille risteilyn jälkeen.

Tai vaihtoehtoisesti tarjoamme koko seurueelle jatkot ravintola Viihdemaailma Ilonaan, jolla sisäänpääsy jonon ohi veloituksetta!


Synttärit veneellä

Onko läheisesi tai oletko itse täyttämässä vuosia? Haluaisit keksiä jotain uutta ja hauskaa, tai olet ostamassa lahjaa sankarille jolla on jo kaikkea? Tässäkin tapauksessa voit kääntyä meidän puoleemme, sillä tarjoamme uudenlaisen elämyksen, jota ei ole aiemmin ollut Tampereen seudulla saatavilla.

Veneilystä tai vedestä pitävän päivänsankarin päivä ei varmasti mene pilalle jos saa viettää päivän ystäviensä kanssa risteillen.


Polttaripaketti, 3h (Alkaen 990€ + mahdolliset tarjoilut xx €/hlö)

Tuo porukkasi vesille kokemaan miten yli 16 metrinen moottorivene reagoi kun sen 1400 hevosvoimaa päästetään valloilleen Pyhäjärven selällä. Päivä voi sisältää lisäksi vaikkapa uintia ja paistattelua Pyynikinrannan läheisyydessä, terassioluet Viikinsaaressa ja  buffet-lounastarjoilun veneellä. Omat alkoholijuomat veneellä sallittu. (Sisältää veneajelua n. 45 min)

Tähän mahdollista yhdistää esimerkiksi hauska ulkoaktiviteetti Kuplapallo. Kysy lisää!


Tyttöjen ilta, 3h 

Hauska ilta vesillä voi sisältää mm. coctail-buffet-menun, Viikinsaaren kiertämisen veneellä (n.45min), ammattilaiskampaaja sekä meikkaaja veneellä, sisäänpääsyt Tamperelaiseen yökerhoon (paketit räätälöidään tarpeiden mukaan)


Illallinen vesillä, 4h 

sis. kokki mukana laivalla joka valmistaa ja tarjoilee valitsemanne menun koko seurueelle, virvoikkeet (max. 6 hlö)


VIP – Teatterimatka Viikinsaareen

sis. teatteriliput Viikisaaren kesäteatteriesitykseen, veneajelua ennen Viikinsaareen rantautumista, teatterissa mm. väliaikatarjoiluna kuohuviini, kahvi/tee ja leivos, kuljetus Viikinsaaresta takaisin Laukontorille


Rapujuhlat veneellä

Järjestettävissä loppukesästä. Yhdistä rapujuhlat vaikkapa Tampereen tai Härmälänrannan Venetsialaisiin ja nauti ilotulitukset veneeltä käsin?


Lisäpalveluita joita voidaan yhdistää kaikkiin risteilyihin:

Catering palvelut (4Catering, Ilopilleri  ja Tom & Crill Catering)
Saunatilapalvelut
Kokoustilat
Musiikkiesityksiä
Taikuri
Stand-Up komiikkaa
Liikunta- ja tykypalveluita
Yms.

Huom. Voimme myydä risteilyitä myös rahoituksella! Esim. 2000€ risteily, alkaen 40€/kk!


elamysvesillasunseeker