Yksityisille

Polttarit

Veneen vuokrapalvelut ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaan, mutta olemme tähän keränneet muutamia esimerkkipaketteja päätöksenne helpottamiseksi. Pakettien sisältämä ohjelma + tarjoilu laskutetaan lisäpalveluna venevuokran lisäksi.  Kerro meille millaisen risteilyn haluaisit ja räätälöidään paketti ja hinta kuntoon yhdessä! 🙂


Saarelle saunomaan

Vene kuljettaa seurueen Laukontorilta jollekin Pyhäjärven rannoilla sijaitsevista saunatiloista ja on siellä seurueen mukana. Catering yhteistyökumppanimme voivat tarjoilla ruoan joko veneellä tai paikan päällä saunatiloilla.

Mahdollisia saunatiloja:

Varalan sauna

Vaihmalan Hovi (ulkoporeallas max. 10 hlö, huom. ajomatka 3h / suunta Laukontorilta)

Viikinsaaren sauna

Villa Härmälänranta

Vene odottaa laiturissa ja kuljettaa seurueen takaisin valitsemaansa lähtösatamaan. Huom! Saatavuus määräytyy saunatilojen saatavuuden mukaan. Hintoihin lisätään veneen tuntiveloitus + muut mahdolliset oheispalvelut.


Perhepäivä veneellä 

Risteily alkaa vaikkapa Laukontorilta josta lähdetään Pyhäjärven pohjoisrantaa pitkin lipumaan ja katselemaan Tamperetta järveltä  päin. Vene voi pysähtyä vaikkapa Viikinsaareen jossa seurue pääsee tutustumaan Viikinsaareen ja vaikkapa nauttimaan lounaan siellä. Veneeltä löytyy viimeisen päälle viihde-elektoriikkaa josta lapsetkin innostuu. Vene on varusteltu myös lasten pelastusliiveillä joten pienetkin reissaavat turvallisesti. Veneelle mahtuu hyvin vaikkapa kaksikin perhettä kerralla. (Sis. veneajelua n. 45 min)


Minne risteilyn jälkeen? 

Ei hätää! Yhteistyökumppanimme tarjoavat koko seurueellenne sisäänpääsyn jonon ohi veloituksetta joko Ilves Bar & Night -yökerhoon tai Viihdemaailma Ilonaan.

Lisäksi saatte Sokos Hotel Ilveksen hotelliyöstä vähintään -20% alennuksen varaustilanteesta riippuen. Varaus on tehtävä kauttamme.

yksityisristeily_elämysvesillä


Synttärit veneellä

Onko läheisesi tai oletko itse täyttämässä vuosia? Haluaisit keksiä jotain uutta ja hauskaa, tai olet ostamassa lahjaa sankarille jolla on jo kaikkea? Tässäkin tapauksessa voit kääntyä meidän puoleemme.

Tee merkkipäivästäsi ikimuistoinen ja varaa risteily.


Polttaripaketti, 3h (Alkaen 990 €)

Tuo porukkasi vesille kokemaan miten yli 16 metrinen moottorivene reagoi kun sen 1400 hevosvoimaa päästetään valloilleen Pyhäjärven selällä. Päivä voi sisältää lisäksi vaikkapa uintia ja paistattelua Pyynikinrannan läheisyydessä, terassioluet Viikinsaaressa ja buffet-lounastarjoilun veneellä. Omat alkoholijuomat veneellä sallittu. Sisältää veneajelua n. 45 min.

Tähän mahdollista yhdistää esimerkiksi hauska ulkoaktiviteetti Kuplapallo. Kysy lisää!


Tyttöjen ilta, 3h 

Hauska ilta vesillä voi sisältää vaikka cocktail buffetin, Viikinsaaren kiertämisen veneellä (sisältää veneajelua n. 45 min), ammattilaiskampaajan sekä meikkaajan palvelut veneellä sekä sisäänpääsyt yökerhoihin. Paketit räätälöidään aina tarpeidenne mukaan.


Illallinen vesillä, 4h 

Voimme järjestää teille tunnelmallisen illallisen veneellä (2–6 hlöä). Kokki on halutessanne mukana veneellä ja valmistaa sekä tarjoilee valitsemanne menun koko seurueelle.


Rapujuhlat veneellä

Järjestettävissä loppukesästä. Yhdistä rapujuhlat vaikkapa Tampereen tai Härmälänrannan Venetsialaisiin ja nauti upeista ilotulituksista veneellä.


Lisäpalveluita joita voidaan yhdistää kaikkiin risteilyihin:

Catering palvelut (esim. 4Catering ja Ilopilleri)
Saunatilapalvelut
Kokoustilat
Elävää musiikkia
Taikuri
Stand up -esitykset
Liikunta- ja tykypalvelut
Yms.

Huom. Voimme myydä risteilyitä myös rahoituksella! Esim. 2 000 € risteily, alkaen 200 € / kk!


elamysvesillasunseeker