top of page

SOPIMUS- JA MAKSUEHDOT

Sovittu vuokra ja muut kulut laskutetaan yksityishenkilöltä varauksen vahvistuksen jälkeen ennen risteilyä. Kuitenkin niin, että lasku erääntyy 14 vrk ennen sovittua risteilyajankohtaa. Jos asiakas haluaa perua varauksensa, hän menettää puolet ennakkoon maksetusta summasta. 
 

Mikäli risteilyn ajankohtaan on alle 2 vrk, tulee maksu suorittaa heti.

Jos asiakas haluaa siirtää risteilynsä ajankohtaa ennustetun huonon sään vuoksi, se on mahdollista. Tämä tulee ilmoittaa kirjallisesti 72 tuntia ennen sovittua risteilyn ajankohtaa. Tässä tapauksessa asiakkaan kanssa sovitaan risteilylle uusi ajankohta huomioon ottaen veneen muut sovitut varaukset.
 

Yritysasiakkaita laskutamme aina puolet tilauksen yhteydessä ja loppuosan risteilyn jälkeen, johon lisäämme laskutuskulut.
 

Vahingonkorvausvelvollisuus

Asiakas ja hänen seurueensa ovat vastuussa kaikista veneelle ja sen varusteille aiheuttamistaan vahingoista risteilynsä aikana. Jos asiakas rikkoo veneen omaisuutta, aiheutuneet vahingot laskutetaan tältä risteilyn päätyttyä.
 

Risteilyn peruuntuminen vuokraajasta johtuen

Mikäli varattu risteily joudutaan perumaan luonnollisesta esteestä johtuen, kuten esimerkiksi veneen tekninen vika, on vuokraava taho välittömästi yhteydessä varauksen tekijään ja jo maksetut varausmaksut palautetaan asiakkaalle.

bottom of page