SOPIMUS- JA MAKSUEHDOT

Sovittu vuokra ja muut kulut laskutetaan yksityishenkilöltä varauksen vahvistuksen jälkeen ennen risteilyä. Kuitenkin niin, että lasku erääntyy 7 vrk ennen sovittua risteilyajankohtaa. Jos asiakas haluaa perua varauksensa, hän menettää puolet ennakkoon maksetusta summasta. 
 

Mikäli risteilyn ajankohtaan on alle 2 vrk, voi maksun suorittaa pankkikortilla ennen risteilyn alkamista.

Jos asiakas haluaa siirtää risteilynsä ajankohtaa ennustetun huonon sään vuoksi, se on mahdollista. Tämä tulee ilmoittaa puhelimitse 72 tuntia ennen sovittua risteilyn ajankohtaa. Tässä tapauksessa asiakkaan kanssa sovitaan risteilylle uusi ajankohta huomioon ottaen veneen muut sovitut varaukset.
 

Yritysasiakkaita laskutamme aina risteilyn jälkeen, johon lisäämme laskutuskulut.
 

Vahingonkorvausvelvollisuus

Asiakas ja hänen seurueensa ovat vastuussa kaikista veneelle ja sen varusteille aiheuttamistaan vahingoista risteilynsä aikana. Jos asiakas rikkoo veneen omaisuutta, aiheutuneet vahingot laskutetaan tältä risteilyn päätyttyä.
 

Risteilyn peruuntuminen vuokraajasta johtuen

Mikäli varattu risteily joudutaan perumaan luonnollisesta esteestä johtuen, kuten esimerkiksi veneen tekninen vika, on vuokraava taho välittömästi yhteydessä varauksen tekijään ja jo maksetut varausmaksut palautetaan asiakkaalle.

YHTEYSTIEDOT

myynti@elamysvesilla.fi

Laukontori, 33200 Tampere

Varaukset ja tiedustelut: 

p. +358 400 918 675

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Elämysvesillä.fi. Sivustosta vastaa Ränch Markkinointi.